Pasager în trenul terorii – The Commuter (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Jaume Collet-Serra
Actori: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pasager în trenul terorii – The Commuter

În acest film online 2018 Pasager în trenul terorii – The Commuter plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care. Pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal. Si se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.

In primul sfert al filmului The Commuter online subtitrat, acțiunea e înlocuită cu deducțiile detectivistice. Întrebarea esențială, care îi ține pe spectatori în tensiune. Este cine e persoana pe care sexagenarul Michael McCauley, personajul lui Liam. Ttrebuie să o găsească și dacă o va face în timp util, fără victime colaterale. Pus în situația de a dezlega o enigmă, interpretarea lui Liam Neeson îmbină nesiguranța omului dezvățat de meserie. Cu obișnuința de a face deducții, ca pe vremea în care era polițist.

Aerul greoi cu care face raționamente alternează cu forma fizică încă bună în luptele corp la corp. Liam Neeson e credibil în rolul acestui sexagenar care pune încet-încet în mișcare rotițe „înțepenite” în deceniul de muncă în alt domeniu. Pe parcurs, ni se dezvăluie un joc sinistru de-a șoarecele și pisica. In care Vera Farmiga e o misterioasă femeie ce trasează regulile jocului.