Partenerul ideal – Picture Perfect (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Glenn Gordon Caron
Actori: Jennifer Aniston, Jay Mohr, Kevin Bacon
An: 1997
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Partenerul ideal – Picture Perfect (1997)

Pentru a castiga inima barbatului pe care-l iubeste, Kate vrea sa-i atraga atentia pretinzand ca are deja un logodnic. Ca sa o dovedeasca face si cateva poze. In care vor aparea insa incurcaturile inevitabile in astfel de situatii…

Pentru Kate, o tanara directoare intr-o firma de publicitate, viata nu e deloc simpla, desi nu se poate plange ca nu e talentata sau atragatoare. Prinsa intre seful ei, Mr. Mercer, care nu vrea sa o promoveze pentru ca o considera lipsita de simtul responsabilitatii – deci un potential dezertor – si mama ei, al carei unic vis este sa isi vada fiica maritata, Kate trebuie sa-si gaseasca de urgenta un logodnic. Planurile ei il vizeaza insa pe un coleg, Sam, care nu pare interesat decat de femeile care au deja o relatie stabila.

Cu ajutorul unei prietene; Kate din Partenerul ideal – Picture Perfect, apeleaza la Nick pentru a trece drept logodnicul ei; astfel incat sa-i poata atrage atentia lui Sam. Numai ca dincolo de cateva fotografii perfecte; cei doi trebuie sa se si cunoasca pentru a putea trece drept un cuplu adevarat. Pentru Kate adevaratele problemele; si; o data cu ele; o intreaga suita de situatii hazlii; incep cand Nick se indragosteste de ea si-si doreste sa devina logodnicul ei cu adevarat.

Am vazut mai intai Family Plan si apoi asta; ambele avand subiecte asemanatoare; poate mai “ingrosat” filmul cu Tori Spelling; dar ceva mai amuzant! Asa ca filmul Partenerul ideal – Picture Perfect acesta nu mi s-a parut cu nimic special; chiar daca in unele parti a fost mai bun.O comedie care a smuls cateva zambete; cu o Jennifer Aniston cam sleampata.

PortalulTauTV.com
Partenerul ideal - Picture Perfect (1997) Online Subtitrat in Romana
Picture Perfect (1997)
Editor's Rating:
3