Partea intunecata a legii – Drishyam (2015) Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Indiene, Mister
Scenariu: Jeethu Joseph, Upendra Sidhaye
IMDB: 8.3
Regizor(i): Nishikant Kamat
Actori: Ajay Devgn, Shriya Saran, Tabu


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Partea intunecata a legii – Drishyam (2015)

Vijay Salgaonkar (Ajay Devgn) un bărbat cu o condiție modestă și doar 4 clase duce o viață liniștită alături de familia sa într-un orășel din India. Își împarte timpul între vizionarea de filme care este mai mult decât un hobby (el nu ratează niciun film ce apare la televizor) și familia sa.

Deși frumoasa lui soție Nandini (Shriya Saran) și cele doua fete Anju și Anu sunt mai mult singure pe acasă; ele sunt fericite deoarece Vijay reușește să își indeplineasca și datoria de soț și tată. Dar Vijay reușește să intre în vizorul polițistului Gaitonde deoarece începe să-și asume rolul de sfătuitor justițiar pentru mai multe persoane. Cu ajutorul informațiilor primite din filme Partea intunecata a legii online subtitrat el reușește să-și depășească condiția celor 4 clase…

La un moment dat viața familiei din filme indiene online Drishyam; va fi dată peste cap de un eveniment nefericit petrecut chiar în magazia din spatele casei lor. Fetele lui Vijay și mama lor încearcă în acel moment să dea de Vijay la servici (el are o mica firmă ce ofera servicii de cablu tv); acolo unde el își petrece timpul urmărind filme in Drishyam online subtitrat. Prins de mirajul cinematografului acesta nu răspunde apelului disperat făcut de familia sa. Va reuși el oare să-și salveze familia de pericolul și amenințarea continuă care va începe? Oare mirajul filmului îl va ajuta să răzbată in continuare?