Paranoid (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Bill Gallagher
Actori: Indira Varma, Robert Glenister, Dino Fetscher
An: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Paranoid (2016) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Paranoid

Bănuiesc producătorii de televiziune folosit pentru a avea o mașină de mare ca și la loterie pe care le rotească și câteva mingi cu profiluri de caractere, situații complot și locații scrise pe ele. Ei au dat mașinii un spin și-l scuipă câteva sugestii. Probabil ei au acum un program de calculator care aruncă selecțiile în funcție de tipul de spectacol; Prin urmare, teatru de poliție înseamnă polițist alcoolic se apropie de pensionare cu căsătoria nu a reușit sau în lipsa chiar în spatele lui și consolare care vine de la colaboratoarea cu familia disfuncțională doar din relație a eșuat.

Colaboratoarea feminin este plină de energie, lovi cu piciorul în fund, la mijlocul până la 30 de întârziere a lui cu ceasul biologic ticaie, disperat pentru un copil, predispus la o noapte standuri, și determinat să dovedească faptul că poate face treaba la fel de bine sau mai bine decât bărbații. Arunca în caracterul etnic și homosexual ciudat, o crimă bizar sau două, includ dialogul nu a vorbit niciodată de oameni reali, o mulțime de analiză de sine, supervizor antagonice bingo! Happy Valley, în spirală, Paranoid si cateva zeci de drame de poliție scandinave. L-am văzut înainte de toate! Se face vechi.

De ce au pus actrițe de succes cu CV-uri puternice în alte tipuri de drame în aceiași fel, drame de poliție vechi, vechi de îndată ce ajunge la 35? Indira Varna, una dintre preferatele mele, este o lumină frumoasă exotice tenul actrita indian etnice, care a jucat in miniseria epice precum Roma, lume fără sfârșit, Game of Thrones, iar filmul ocazional, dar aici ea se execută iad pentru piele după cele rele băieți, când nu certurile cu colaboratoarea ei mai mică și se complac în analiza de sine.


Trailer Paranoid