Paranoia (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Luketic
Actori: Amber Heard, Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 106 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Paranoia (2013)

Un thriller cu miză mare, filmul Paranoia pătrunde în culisele succesului mondial, cu toate decepțiile și lăcomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici și bogați doi oameni din industria tehnologică (Harrison Ford și Gary Oldman) sunt cei mai mari dușmani și ar face orice să se distrugă unul pe celălalt.

Un tânăr talentat si ambițios; Adam Cassidy (Liam Hemsworth); sedus de parfumul puterii și al banilor; ajunge în mijlocul unui complot uriaș; cu amenințări și spionaj corporativ. Până să realizeze Adam că viața lui se află în pericol; deja este mult prea prins în jocul celor doi pentru a se mai putea retrage.

Venind de la regizorul lui 21; ma asteptam macar la ceva de acelasi nivel; daca nu chiar mai sus; dar am fost dezamagit. Desi filmul nu te plictiseste; astfel incat sa-l opresti pe la jumatatea lui; are un final infect; un meaga-cliseu cu gaozarul simpatic ce pune la respect pestii cei mari si cu iubita care il iarta si se intoarce la el. Ar mai fi cate ceva de spus; dar; sincer; chiar nu merita risipa de cuvinte.