Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Păpușile Muppets (2011) Dublat in Romana Online

Păpușile Muppets dublat in romana, cea mai amuzantă familie de păpuși din istorie, se reunește pe marile ecrane în Muppets. Noua aventură începe cu Walter și Gary, doi fani împătimiți ai păpușilor Muppets, care pleacă în vacanță în Los Angeles. Iar călătoria lor include și o vizită la studiourile în care s-au făcut cunoscuți idolii lor. Atunci când află că un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea să demoleze vechiul teatru, Walter și Gary îl caută pe Kermit.


Păpușile Muppets (2011) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Păpușile Muppets (2011)

La insistențele lor; simpaticul broscoi reunește familia pentru un nou spectacol care să salveze teatrul în care au dat cele mai bune reprezentații din cariera lor. Miss Peggy se lasă cel mai greu convinsă; deoarece în acel moment era editor plus-size la Vogue – Paris și îi era mai greu să renunțe la viața ei pentru a lucra alături de vechii ei prieteni.

Păpușile Muppets au fost create în 1954-1955 de către păpușarul Jim Henson; cunoscut și pentru serialul “The Sesame Street”. Personajele Kermit the Frog; Miss Piggy; Animal; Fozzie și Gonzo sunt astăzi la fel de populare ca atunci când s-au născut. Umorul; cântecul și voia bună pe care o aduc pe micul ecran sunt potrivite pentru oamenii de toate vârstele; după cum declară David Hoberman; producătorul filmului The Muppets.