Pantera neagra – Black Panther (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ryan Coogler
Actori: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pantera neagra – Black Panther

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, filme online 2018 Pantera neagra – Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

Filme online 2018 Pantera neagra – Black Panther mai dezvăluie un răufăcător. Cântăreaţa Nabiyah Be şi-a anunţat pe Twitter debutul ei în film. Ea nu va juca un personaj oarecare în noul film, ci va fi Tilda Johnson, un nume pe care fanii Marvel Comics îl vor recunoaște ca fiind răufăcătoarea Nightshade.

Imaginea care a fost postată pe Twitter este din primul trailer lansat, deși se pare că Nabiyah Be nu a fost recunoscută. Si nu există nimic care să identifice personajul pe care îl interpretează ca Nightshade. Stă alături de Michael B. Jordan, care îl va interpreta pe Erik Killmonger în filme online 2018 Pantera neagra – Black Panther. Așa că pare că perechea va lucra împreună sau poate că Nightshade lucrează pentru Killmonger.

În benzile desenate, Tilda Johnson a trecut prin mai multe nume ușor diferite, de la Dr. Nightshade la Deadly Nightshade, până la Nightshade. Scrie publicaţia Cinemablend. Dr. Honorarium poate fi cel mai elocvent când personajul era introdus pentru prima dată la începutul anilor 1970. Ca om de știință care a transformat oamenii în vârcolaci pentru a lupta împotriva Căpitanului America.


Review si Critici: Pantera neagra – Black Panther

Prezentat fanilor Marvel în Captain America: Civil War, T’Challa este primul supererou de culoare din Universul Cinematografic Marvel ce va avea un film de sine stătător. Black Panther își plasează acțiunea la scurtă vreme după aventurile eroului alături de Răzbunători. Acesta urmează la tron tatălui său în Wakanda, o extrem de avansată națiune africană. Însă, cum era de așteptat, lucrurile nu merg bine… Iată însă ce au avut de spus criticii pe conturile de socializare despre filmul cu Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker și Andy Serkis.

„Black Panther online subtitrat arată, se simte şi sună ca niciun alt film Marvel de până acum. Vizual, este o încântare. Wakanda este realizată uimitor, antagonistul are o poveste plină de motivaţii emoţionale. Este cel mai politic film Marvel de până acum. Şi atât de bun!” – Peter Sciretta (Slashfilm).

„Filmul este excepţional – James Bond-ul MCU. Nu aţi mai văzut nici un film ca acesta până acum. Este îndrăzneţ, frumos, intens. Dar şi profund şi spiritual – nu se compară cu nimic din ce a făcut Marvel până acum. Este 100% african şi te vrăjeşte.” – Erick Davis (Fandango).

„Pantera neagra online subtitrat este cel mai plin de suflet film Marvel de până acum! Familia şi moştenirea comunităţii au un loc important în poveste – sunt momente de mare profunzime în film. Danai Gurira captează toată atenţia – filmul are de câştigat la fiecare apariţie a lui Michel B. Jordan.” – Jason Guerrasio (BusinessInsider).