Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Padman (2018) Film Online Subtitrat


Regia: R. Balki
Actori: Akshay Kumar, Radhika Apte, Sonam Kapoor
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 8.2


Se lucreaza la subtitrare!


Review Padman (2018)

Igiena menstruală nu a fost introdusă în India decât mai târziu în secolul 21. Un activist social din India de Sud introduce un instrument care previne sângerarea menstruală. De fapt, acest film se concentrează asupra aspectului igienei menstruale din India.

Deci, un sudor numit Lakshmikant Chauhan cu sediul într-un sat din mediul rural din India de Est se căsătorește și trăiește o viață fericită până când observă că femeile din satul lui suferă perioade urate, chiar și în familia sa. Din cauza lipsei de accesibilitate pentru aceste tampoane sanitare, Lakshmi decide să schimbe acest lucru prin producerea de tampoane, dar ideea lui lasă lumea cu îndoieli și le oferă sentimentul de jenă și rușine.

Filmul Padman are multe momente care ne fac să râdem în mod natural și nu umor forțat. Chimia dintre Akshay Kumar și Radhika Apte este de asemenea bună. Problema igienei este prezentată în mod îndrăzneț, iar seriozitatea ei poate fi simțită în timp ce vizionați filmul. Cea mai bună parte a filmului Padman include scena înaintea intervalului care reamintește scena Toilet Ek Prem Katha. Domnul Arunachalam ii este dat un omagiu perfect, de asemenea, la inceput precum și în final.Muzica filmului este destul de bună și justificată.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Padman (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star