Padmaavat (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Sanjay Leela Bhansali
Actori: Deepika Padukone, Ranveer Singh, Shahid Kapoor
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Istorice, Indiene, Romantice
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Padmaavat

Plasat în Rajasthanul medieval, Padmaavat este povestea unei regine măritate cu un rege nobil, alături de care trăiește într-o fortăreață prosperă. Problemele apar după ce un sultan ambițios află despre frumusețea răpitoare a reginei, față de care va face o obsesie periculoasă.

“Padmaavat” filme indiene online este, după un anumit punct, propagandă pentru o atitudine fundamentalistă pseudo-tradițională și extrem de romantică. Este posibil să vă bucurați de cea mai mare parte a filmului, fără a vă întreba de ce a fost făcută această dramă din secolul al XI-lea, în special în timpul scenelor în care regatul Ratan Singh (Shahid Kapoor) și regina Padmavati (Deepika Padukone) conducătorii micului regat Chittor, încercați să opriți pe lacomul sultan Alauddin (Ranveer Singh) de răpirea lui Padmavati.

Dar problemele reale apar în filmul final: “Padmaavat” se bazează pe un act dramatic de “jauhar”; ritualul hindus unde femeile amenințate de viol și / sau de sclavie se aprind.

Când m-am gândit cum să revizuiască și să evaluez “Padmaavat”; m-am gândit la alte drame ale perioadei milestone care erau extrem de ideologice; cum ar fi “Nașterea unei națiuni” și “Patimile lui Hristos”. Aceste filme anterioare păreau; de asemenea; concepute pentru a apela la un cor hipotetic; care a împărtășit deja punctul de vedere al regizorului pe această temă.

“Padmaavat” este; de asemenea; un proiect de pasiune. Principalul său apel provine din retorica sa seducătoare. Încearcă să vă atragă și să vă facă să vedeți lumea prin ochii principalelor personaje; pentru a înțelege mai bine aportul de valori pe care mulți îl consideră depășite. Filmul este un exploziv puternic; cu o siguranță foarte lungă.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Padmaavat (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star