Paddington 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Paul King
Actori: Michael Gambon, Imelda Staunton, Ben Whishaw, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Hugh Grant
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.1


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Paddington 2

Cel mai simpatic ursuleţ revine în decembrie pe marile ecrane cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge.

În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.

Hugh Bonneville este în film Paddington 2 online subtitrat domnul Brown; tatăl familiei care l-a adoptat pe ursulețul Paddington; gata să facă șpagatul în aer între două trenuri în mișcare pentru a-l salva pe ursuleț. Scenele de acțiune chiar sunt luate în serios în acest film de familie ce implică o investigație detectivistică; urmăriri; un mister ce trebuie dezlegat; plus o comoară. O scenă în frizerie copiată de la concetățeanul Mr.Bean va stârni cele mai puternice hohote de râs; iar multe alte momente din film sunt încărcate de emoție. Cel puțin două scene au un dramatism ce poate impresiona foarte mult copiii.

Paddington 2; personajul central; este galant; nostim şi înduioşător. Nu arată nici pe departe ca un urs peruvian; ci ca un urs brun carpatin (de altfel; familia care îi dă adăpost se numeşte Brown). Asta ne face pe noi românii să ne simţim foarte apropiaţi de Paddington; acest ursuleţ atât de familiar prin aspect; punându-ne la egalitate cu cei care au crescut cu seria de cărţi pentru copii „Paddington Bear” şi cu serialele de televiziune britanice.