Pacíficum (2017) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Pacificum El retorno al océano; Pacificum Return to the Ocean
Regia: Mariana Tschudi
Actori: Yuri Hooker, Rodolfo Salas, Jose Canziani
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Pacíficum (2017)

Patru oameni de știință din documentarul Pacíficum, oferă o explorare intimă a liniei de coastă superbe din Peru, pe uscat, pe mare și în aer.

Peru (spaniolă Perú), oficial Republica Peru (spaniolă Republica del Perú), este o țară situată în vestul Americii de Sud. La nord se învecinează cu Ecuador și Columbia, la est cu Brazilia, la sud-est cu Bolivia, la sud are hotar cu Chile, iar la vest se află Oceanul Pacific.

Peru este a treia mare națiune a Americii de Sud și poate fi împărțită în trei regiuni geografice; pornind de la Vest spre Est. Prima dintre ele este coasta; o regiune de depresiuni deșertice lungă și îngustă; a doua este regiunea muntoasă Sierra; porțiune peruviană a Anziilor; iar ultima este reprezentată de Montana; câmpiile vaste și dealuri estice; acoperite în principal de pădurile tropicale ale bazinului fluviului Amazon.

Peru este o țară multietnică; având o bogăție culturală și arheologică deosebită; fiind cunoscută ca locul de baștină al Imperiului Inca. Sediul Comunității Andine și a Comunității Sud-Americane a Națiunilor se află în capitala statului peruvian; Lima.

PortalulTauTV.com
Pacíficum (2017) Online Subtitrat in Romana
Pacíficum (2017)
Editor's Rating:
4