Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising (2018) Online Subtitrat


Regia: Steven S. DeKnight
Actori: John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood, Adria Arjona
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising

Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost; odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni; al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci; Jake și-a abandonat pregătirea de pilot; și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă.

Dar; când o amenințare și mai agresivă se dezlănțuie pentru a ne distrgue orașele; și a îngenunchea lumea noastră; Jake primește o ultimă șansă pentru a călca pe urmele tatălui său; de la sora sa; Mako Mori (Rinko Kikuchi); care conduce o nouă generație de piloți ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în greaua misiune de a face dreptate pentru cei căzuți; și singura lor speranță este să pornească o revoltă globală împotriva amenințării cu extincția.

Lui Jake i se alătură talentatul pilot Lambert (Scott Eastwood; din The Fate of the Furious); rivalul său personal; precum și Amara (debutanta Cailee Speany); o hackeriță de 15 ani; pentru care eroii din PPDC sunt singura familie care i-a mai rămas. Împreună; aceștia vor face front unit și vor conduce revolta celei mai puternice forțe de apărare din istorie; într-o aventură spectaculoasă; inedită și grandioasă.


Interviu Scott Eastwood Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising (2018)


Pacific Rim 2 – Mai scurt, mai intens, mai imprevizibil decat prima parte

Mai scurt, mai intens, mai imprevizibil şi parcă mai puţin sforăitor decât predecesorul său, Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising ar trebui văzut la cinema pe un ecran cât mai mare, pentru că punctul său forte sunt efectele speciale şi încleştările între roboţii gigantici, jaeger-ii, şi monştrii kaiju.

Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising reia povestea la zece ani de la evenimentele din primul film; de această dată cu Jake Pentecost (tot mai celebrul John Boyega din noua trilogie Star Wars); fiul eroului din filmul original; în prim-plan. Evenimentele se succed suficient de repede ca să nu observi cât de străveziu este scenariul; cât de evidentă este “reţeta” şi că cea mai mare parte a bugetului a fost cheltuită pe distrugerile provocate de roboţi şi monştri.

Un montaj de la începutul filmului Pacific Rim 2 Revolta – Pacific Rim Uprising descrie contextul: omenirea se simte în siguranţă acum; la un deceniu după lupta câştigată împotriva invaziei extraterestre. Dar; evident; distrugerile rămân; iar unele din oraşele distruse nu vor fi reconstruite niciodată. Într-unul din decorurile postapocaliptice îl vedem pe Jake; fost pilot de jaeger al cărui destin se desparte de armată după ce câştigarea războiului o face pe aceasta inutilă. În urma unor împrejurări; Jake revine în armată şi acest lucru pică exact la ţanc; pentru că; surpriză; monştrii îşi refac apariţia.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Pacific Rim Uprising (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray