Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Pacific Rim 2: Revolta – Pacific Rim: Uprising (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Conflictul global dintre monstrii extraterestri si supermasinile construite de om din Pacific Rim 2: Revolta – Pacific Rim: Uprising online subtitrat, pentru a-i invinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanitatii care are loc in Pacific Rim 2: Revolta.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost in Pacific Rim 2: Revolta – Pacific Rim: Uprising , odinioara pilot de Jaeger care promitea sa ajunga printre cei mai buni, al carui tata legendar isi daduse viata pentru a asigura victoria umanitatii impotriva monstruosilor Kaiju. De atunci, Jake si-a abandonat pregatirea de pilot, si s-a lasat prins de lumea periculoasa interlopa.

Dar, cand o amenintare si mai agresiva se dezlantuie pentru a ne distrgue orasele, si a ingenunchea lumea noastra, Jake primeste o ultima sansa pentru a calca pe urmele tatalui sau, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o noua generatie de piloti ce au crescut in umbra razboiului. Cei doi vor porni in greaua misiune de a face dreptate pentru cei cazuti, si singura lor speranta este sa porneasca o revolta globala impotriva amenintarii cu extinctia.


Regia: Steven S. DeKnight
Actori: John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood, Adria Arjona
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare