Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Owen Benjamin Huge Pianist (2018) Online Subtitrat


Regia: Tom Stern
Actori: Owen Benjamin, Chris Millhouse
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Owen Benjamin Huge Pianist

Owen Benjamin Huge Pianist online subtitrat sa născut la John Kares Smith și Jean Troy-Smith, ambii profesori de la Universitatea de Stat din New York la Oswego. A urmat facultatea de la Universitatea de Stat din New York, la Plattsburgh, unde a inceput la televizor la statia de televiziune Plattsburgh State Television.

Benjamin are un podcast, de ce nu au ras, pe rețeaua de imagini. A jucat gazda la The Next Great Burger din Esquire Network, care a difuzat vara anului 2015. A jucat un corespondent la Tyson Beckford și Rev Run la show-ul lor Nu ești bărbații (2016) în rețeaua OWN.

Benjamin produce spectacolul târziu de sâmbătă noaptea la The Improv din Hollywood, California, și a interpretat și pe show-ul MTV Punk’d.

Benjamin a jucat în mai multe serii de filme online. Din 2008 apare pe C-SPOT de la Sony Pictures Television, care include rolul lui Owen pe Gaytown, precum și seria proprie, Owen Benjamin Presents.

În 2008, Benjamin a avut un rol de sprijin în The Bunny House. În 2009, a jucat rolul de lider în comedia romantică All’s Faire in Love, costarring cu Christina Ricci. El a fost prezent pe Comedy Central Presents in 2010. Pentru trei sezoane (2012-14), Benjamin a portretizat Owen Walsh pe comedia originală TBS, Sullivan și Son.

În martie 2009, Benjamin a început să joace rolul lui Chance Stevens pe Heckle U pentru CBS Interactive.