Our Souls at Night (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ritesh Batra
Actori: Jane Fonda, Iain Armitage, Robert Redford
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Our Souls at Night

Bazat pe cel mai bine vândut roman al scriitorului Kent Haruf, Our Souls at Night online subtitrat, urmărește povestea lui Addie și Louis, doi vecini văduvi, care încep o neașteptată relație de dragoste. În Holt, un mic oraș din Colorado, Addie Moore îi face o vizită neașteptată vecinului ei, Louis Waters.

Soțul ei a decedat cu ani în urmă, la fel ca și soția sa, și într-un oraș atât de mic în care au fost vecini zeci de ani, cei doi nu prea au avut contact unul cu celălalt. Copiii lor trăiesc departe, iar ei sunt singuri în casele lor mari. Addie încearcă să stabilească o conexiune cu Louis și să profite la maximum de restul timpului pe care îl are. Pentru a-și alina singurătatea, ei încep să doarmă platonic în același pat, iar treptat între cei doi ia naștere o adevărată poveste de iubire.

Jane Fonda și Robert Redford, în vârstă de 80 de ani, într-un film din 2017, ce trăi! Actorul este superb cum v-ați aștepta. A găsi din nou dragoste la această vârstă este visul multora văduve și văduve în vârstă.

Viața este încă complicată chiar și la această vârstă și ambii au familia să ia în considerare. Nu este rapidă cu multe acțiuni; dar este un scenariu bun pentru acești doi actori în anii lor de amurg.