Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/ouija-seance-the-final-game-2018">
Share on Twitter

Ouija Seance The Final Game (2018) Online Subtitrat


Regia: Andrea Mugnaini
Actori: Alan Cappelli Goetz, Andrea Fachinetti, Holly Louise Mumford
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!


Review Ouija Seance The Final Game (2018)

Sarah si prietenii ei decid sa petreaca un weekend la vechea cabana a lui Sarah, primita mostenire misterios. Dupa ce au gasit plansa de joc Ouija in pod, Sarah si prietenii ei fara sa isi dea seama scot la realitate o forta a raului in cabana ce tine multe secrete. Pentru a lupta cu raul inimaginabil, ei trebuie sa lupte cu cei mai rai demoni ai lor.

Placa Ouija (sau Placa Spiritelor sau placa/planșeta „vorbitoare”) este o placă plană marcată cu literele alfabetului, numerele 0-9, cuvintele „DA”, „NU”, „salut” (ocazional) și „la revedere”, împreună cu diverse simboluri și elemente grafice.

Această placă folosește o planșetă (o piesă mică din lemn în formă de inimă) sau un indicator mobil pentru a indica mesajul unui așa-zis spirit pe placă în timpul unei ședințe de spiritism. Participanții pun degetele pe planșetă și aceasta este mișcată deasupra plăcii pentru a se crea cuvinte ca și cum ar fi un mesaj din partea unui spirit.

Termenul „Ouija” este folosit generic pentru a se referi la orice tip de placă vorbitoare. Ouija este folosită în special de cineva pentru a vorbi cu cineva care a murit. Primele referiri la metode de scriere automatică provin din China anilor 1100, în timpul dinastiei Song. Metoda era cunoscută ca fuji (扶乩), „planșeta de scris”.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Ouija Seance The Final Game (2018)
Nota film
21star1stargraygraygray