Ostatici – Trespass (2011) film online subtitrat

Regia: Joel Schumacher
Actori: Cam Gigandet, Liana Liberato, Emily Meade, Nico Tortorella, Brandon Belknap
Anul: 2011
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 91 minute
IMDB: 5.2/10 din 20179 voturi

Soţii Kyle şi Sarah Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al oraşului, conduc maşini de lux şi au seiful din interiorul locuinţei plin cu bani şi diamante, motiv pentru care pun preţ pe siguranţă şi au investit în sisteme moderne de securitate. Exasperată de comportamentul rebel şi insolent al fiicei adolescente pe nume Avery, soţia influentului om de afaceri se ocupă şi de supravegherea lucrărilor de renovare a proprietăţii, privirea fiindu-i atrasă de Jonah Collins, unul dintre muncitorii sexy care are tupeul de a înota în piscina lor. Numai că atrăgătorul Jonah nu este atât de inocent precum pare şi îl informează pe fratele lui mai mare Elias despre bogăţia în care se lăfăie familia Miller, cei doi infractori făcând echipă cu două femei din anturajul lor, dând năvală cu forţa într-o noapte în vila lui Kyle şi a lui Sarah, luându-i Ostatici pe cei trei locatari şi ameninţându-i cu moartea în cazul în care nu le deschid seiful.
Deşi se teme pentru viaţa soţiei şi a fiicei Ostatici, Kyle decide să nu cedeze in faţa brutalităţii hoţilor şi să nu dezvăluie combinaţia ce descuie uşa seifului, luând atitudine împotriva infractorilor care i-au pus stăpânire pe casă. Numai că încrederea în Sarah îi este pusă la îndoială atunci când Elias îi sugerează lui Kyle că frumoasa lui nevastă l-ar fi înşelat cu Jonah.
Prin haos, Sarah și Kyle evadare rănit la instrumentul vărsat din spatele casei și sunt urmărite de Elias și Iona Ostatici. După o luptă scurtă, hoții descoperi o sumă mare de bani ascunse în interiorul vărsat; Kyle arată că el a vândut lui Sarah diamante reale colier și a fost salvarea banii ca un ou cuib pentru familia sa. Ca Elias și Iona începe să colecteze bani, apare Avery (care au supraviețuit accidentului auto cu leziuni minore) și subliniază o armă la ei.