Operator (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Logan Kibens
Actori: Kristopher Lofton, Mae Whitman, Kate Cobb, Nat Faxon, Martin Starr
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Operator

Joe este un programator și obsesiv auto-cuantificator care iubește datele. El își urmărește dieta și exercițiul fizic, starea psihică și viața sexuală, transformând informațiile în diagrame, care îl ajută să-și controleze anxietatea adesea copleșitoare. La locul de muncă, Joe proiectează personalități vocale digitale pentru serviciile telefonice automate, însă ultimul său agent-robot pentru un client este un dezastru. Într-un moment de inspirație, acesta apelează la soția lui, Emily, pentru a servi ca voce a aplicației call center-ului la care lucrează pentru o companie de asigurări de sănătate. Proiectul merge bine până când obsesia lui Joe pentru replicarea empaticului glas al soției sale, le amenință căsătoria.

Are de Sud de sud-vest, un film de fest s-au alăturat la șold la o conferință interactivă-media. Devin furis destinație de top pentru a explora modul în care Indies noua tehnologie devine între noi și cei pe care îi iubim? În 2014, The Heart Machine o femeie folosit Skype pentru a menține o afacere de lungă distanță construit pe minciuni. In anul următor, Creative Control proiectat dependenta de pornografie în viitorul apropiat de realitate augmentată.

(Hey SXSW, ce zici de o vitrină pentru oglindă negru creatorul Charlie Brooker?). Acum avem Operator, în care un programator construirea unui recepționer telefonic automat vine pentru a obține mai mult confort. Dintr-un simulacru al soției sale decât de femeie adevărată. Punct de vedere emotional captivantul dacă nu este 100% convingător în ultimul său act. Echilibrează tehno-alienare si caldura intr-un mod care va rezona cu publicul de artă.

În urma unui viraj dramatic surprinzator de eficient ca un veteran în Amira & Sam, Martin Starr joacă Joe, codor de plumb pe o echipa de programare un operator calculator pentru linia de ajutor a unei companii de asigurari de sanatate.