Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Operatiunea Hunter Killer – Hunter Killer (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Un capitan de submarin american din filmul Hunter Killer online subtitrat, face echipa cu puscasii marini pentru a-l salva pe presedintele Rusiei, rapit de un general razvratit.

Studiourile Lionsgate au cumparat drepturile de difuzare asupra thriller-ului de actiune Hunter Killer online subtitrat, cu Gerard Butler, Gary Oldman, Michael Nyqvist si Common in rolurile principale si au fixat data lansarii pentru 26 octombrie.

Filmul Hunter Killer online subtitrat este regizat de Donovan Marsh dupa un scenariu adaptat de Arne Schmidt si Jamie Moss dupa romanul “Firing Point“; publicat de Don Keith si George Wallace in 2012. Filmul promite multa actiune. Capitanul unui submarin american de ultima generatie. Insa netestat inca, incearca, cu ajutorul unei echipe Navy SEAL sa-l salveze pe presedintele Rusiei care a fost rapit si este tinut ostatic de un general rus cu vederi radicale.

Hunter Killer online subtitrat este cel de-al doilea film a carui lansare a fost anuntata pentru data de vineri 26 octombrie. Studiourile Paramount Pictures au ales aceeasi data pentru lansarea unui film horror al carui subiect se deruleaza in perioada celui de-al doilea Razboi Mondial. Actiunea productiei “Overlord” se desfasoara in 1944, cand un comando american parasutat deasupra Normandiei; in timpul invaziei aliate (Ziua Z) descopera ca nazistii incearca sa castige razboiul apeland la forte supranaturale.


Regia: Donovan Marsh
Actori: Gerard Butler, Gary Oldman, Common
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare