Operation Odessa (2018) Online Subtitrat


Regia: Tiller Russell
Actori: Juan Almeida, Ludwig Fainberg, Richard Gregorie
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Operation Odessa (2018)

Un mafiot rus, un spion cubanez și un șarlatan din Miami pun la cale vânzarea unui submarin sovietic cartelului columbian al drogurilor pentru 35 de milioane de dolari.

Cel mai incredibil documentar pe care l-am văzut vreodată. Spune povestea uimitoare a unei conexiuni Miami-Cali Cartel-Moscova și cumpărarea de elicoptere militare ruse spre vânzare la Cartel. În cele din urmă, a dus la o afacere intermediară a acestor figuri umbrite din Miami și un agent al Serviciului Secret Cubanez, cu 40 de pașapoarte ale unui substrat nuclear rus, la domnii drogurilor. Există o întorsătură uimitoare la sfârșitul acestei povestiri, care a implicat cel mai balsier dublu cruciș pe care oricine și-l poate imagina, dar nu-l voi da așa.

A spus de către jucătorii originali din Miami și agenții DEA și FBI; lipsiți de mărturie sunt membrii Cartelului care sunt MIA din motive evidente. Principalele personaje sunt toate personajele unice care m-au râs de la primul interviu. Mai ales distractiv a fost spionul cubanez care; dacă nu se ascundea; ar face un mare comedian sau următorul James Bond. În mod obișnuit; documentarele nu sunt distractive; dar acesta mi-a avut în cusături până la sfârșit. Foarte recomandat.