Open Grave (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Mister, Thriller
Producator(i): Chris Borey, Eddie Borey
IMDB: 6.3
Regia: Gonzalo López-Gallego
Actori: Joseph Morgan, Sharlto Copley, Thomas Kretschmann


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Open Grave

John (Sharlto Copley) se trezeste intr-o groapa plina cu morti si nu-si aduce aminte cum a ajuns acolo. Acesta halucineaza si nu-si poate da seama daca el este ucigasul sau nu.

Am dat peste acest film știind nimic mai mult decât rezumatul complotului IMDb. Prin urmare, nu știam la ce să mă aștept. Și asta este exact modul de gândire “Open Grave” va funcționa cel mai bine pentru. Este greu să spun ceva despre acest film când fiecare afirmație cu privire la poveste, personaje sau structură ar putea dezvălui prea mult …

“Open Grave” este un film inteligent. Structura sa narativă bine gândită vă invită să încercați în mod constant să rezolvați puzzle-ul. Acest suspans este menținut până în ultimele 20 de minute ale filmului. Povestea și atmosfera grea sunt susținute de cinematografia cinematografică excelentă. Este aproape imposibil să nu se scufunde în microcosmosul filmului. Există, de asemenea, câteva sfaturi bune și secvențe de acțiune pentru a ușura ritmul de stimulare și pentru a vă oferi creierului timpul să vă relaxați.