Only the Brave (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Joseph Kosinski
Actori: Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges
An: 2017
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Only the Brave

Only the Brave urmărește povestea echipajului de elită al pompierilor din Prescott, Arizona. Care s-a luptat cu un incendiu sălbatic în Yarnell, AZ, în iunie 2013. Incendiul devastator a revendicat viața a 19 dintre membrii săi.

Toți oamenii sunt creați egali, apoi câțiva dintre ei devin pompieri. Bazat pe adevărata poveste a membrilor „Granite Mountain Hotshots”. Only the Brave (2017) este povestea eroică a unei unități locale de pompieri care prin speranță, hotărâre, sacrificiu și instinctul de a proteja familiile. Comunitățile și țara, devin una dintre cele mai valoroase echipe de pompieri din țară.

Pe măsură ce majoritatea dintre noi fugim de pericol, ei se îndreaptă spre el – ne supraveghează viața, casele, tot ceea ce păstrăm drag. In timp ce realizează o frăție unică care se concentrează pe lupta cu un incendiu fatal.

Poveștile reale sunt singurul lucru din industria cinematografică, care nu poate fi cunoscut ca fiind un dime o duzină. Deoarece pare că aproape jumătate din filmele din zilele noastre se bazează pe evenimente reale. Din acea jumătate, aș spune că doar aproximativ jumătate din aceste povestiri se fac cu o justiție și o îngrijire completă. Deci, este într-adevăr o aruncare când intri într-un film de genul asta.

Cu asta a spus, Doar Viteazul este o prezentare fantastică a acestor evenimente și a bărbaților care și-au riscat viața zilnic. Deși se poate simți puțin cam încet, de aceea cred că acesta este un film care este destul de mult pentru toată lumea.