Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

One Under the Sun (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Riyaana Hartley, Vincent Tran
Actori: Pooja Batra, Gene Farber, Ava Cantrell
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 3.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis One Under the Sun

Astronautul Kathryn Voss din filmul One Under the Sun, singurul supraviețuitor al unei misiuni spațiale dezastruoase, este dispus să se reunească cu fiica ei bolnavă terminală, dar devine un fugar atunci când guvernul descoperă că sa întors pe pământ cu un dar extraordinar.

Ce este în neregulă cu unii dintre acești spectatori? Acest lucru este FAR de a fi un film rău! Deși nu era material Oscar, era încă bun și actorul a fost bine (câteva dintre ele erau oarecum stâlpâite, dar conducerea principală era bună). Se pare că de fiecare dată când un actor are un accent, ei sunt numiți actori “răi” – nu am nici o plângere majoră despre film. Am descoperit că relațiile de familie se mișcă, iar povestea ma ținut logodită. Nu au existat nici o inconsistență majoră în povestire, nici muzica nu a fost o problemă.

Am învățat să nu cred în evaluările IMDb, dar din contră, din plângerile enumerate aici. Acești “critici” sunt niște filme de rating prea scăzute, doar cu ce compară cu acestea? Există o mulțime de spațiu pentru mijlocul filmului rutier, fără a fi nevoie să-l rupă pentru că nu îndeplinește standardele bugetare superbe ale Hollywood-ului.

Știința-ficțiune One Under the Sun online subtitrat pare a fi o țintă preferată a acestor nenumărați; probabil pentru că are nevoie de atât de mulți bani pentru a face toate efectele speciale; iar cele mai multe filme science-fiction au efecte speciale (inclusiv aceasta). Este dificil să o faceți exact pe un buget limitat. Mi-a plăcut faptul că acest film sa concentrat asupra oamenilor și a relațiilor lor fără a ignora știința – toate cele mai bune sci-fi. Ignorați recenziile extrem de scăzute, acest film merită vizionat.