Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

One Night (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Minhal Baig
Actori: Anna Camp, Justin Chatwin, Isabelle Fuhrman
An: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis One Night

Bea (Isabelle Fuhrman), o adolescentă măcinată de griji, se reîntâlnește cu amicul ei introvertit din copilărie, Andy (Kyle Allen). În același timp, Elizabeth (Anna Camp), în vârstă de 30 și ceva de ani, trebuie să se decidă dacă mai merită să-i acorde o șansă lui Drew (Justin Chatwin), după multe eșecuri în plan personal. Trecutul și prezentul se ciocnesc, în vreme ce două cupluri explorează dragostea pe parcursul unei nopți petrecute la un hotel.

Nu știu dacă contează sau va juca în ratingul unui anumit popor, dar dacă cunoașteți actorii de la alte proiecte, s-ar putea să vă simțiți constrânși și cam atrasi de ei chiar înainte de a privi primul cadru. Dar pot să înțeleg oameni care simt că nu este suficient “nou” în acest scop pentru a le face interesați. Vreau să spun cum speli acest lucru, dar încă o facem relativ de privit? Deci cuplurile au chimie și cred că actorii fac o treabă bună sau cel puțin decentă cu personajele lor.

În timp ce încearcă să fie într-adevăr filozofic, nu este într-adevăr un film One Night online subtitrat romantic de top. Există unele răsturnări îngrijite și s-ar putea să nu fie exact ceea ce vă așteptați până la capăt, dar puteți vedea tot mai mult înainte de apariția acesteia.