Once Upon a Time in the West (1968) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Undeva cândva în Vest
Titlu original: C’era una volta il West
Regia: Sergio Leone
Actori: Claudia Cardinale, Jason Robards, Gabriele Ferzetti, Charles Bronson, Jack Elam, Henry Fonda, Claudia Cardinale
Anul: 1968
Gen: Western
Durata: 175 minute
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Once Upon a Time in the West (1968)

“Filmul incearca sa surprinda prin ritm ultimele momente ale unei persoane inaintea mortii. Undeva candva in vest este din primul moment pana la final un dans al mortii. Toate personajele din film, cu exceptia personajului Claudiei Cardinale, sunt constiente ca la sfarsitul povestii nu vor mai fi in viata”, spune Sergio Leone.

Once Upon a Time in the West film online subtitrat sau ‘C’era Una Volta il West ‘ este un western de acțiune în care drama oamenilor Vestului; cuceritori a noi teritorii ; este prezentată dur și uneori cu mult umor. Filmul este regizat de Sergio Leone în anul 1968 . Povestea filmului debutează cu imaginile dintr-o stație de tren; izolată; din Arizona. Plecările și sosirile din această gară nu sunt tocmai la timp deoarece tot timpul apar răufăcători pregătiți să deturneze călătorii sau transporturi cu mărfuri de diferite valori.

Trei oameni înarmați ajung la gară și așteaptă nerăbdători sosirea trenului. Când în final trenul ajunge în stație își face apriția și eroul filmului Undeva cândva în Vest film online subtitrat; cu fața tristă și arsă de soarele vestului dar care exprimă un caracter foarte dur. Într-o fermă din apropiere ; o familie – Brett McBain și copii lui se pregătesc să o primească în rândurile lor pe cea care le va fi mamă ; Jill . Aceștia nu știu încă prin ce peripeții vor fi nevoiți să trecă pentru a-și salva viața .