Once Upon a Time in Shanghai (2014) Online Subtitrat


Titlu original: E zhan
Gen: Actiune, Crima
Producator(i): Jing Wong
IMDB: 6.9
Regia: Ching-Po Wong
Actori: Sammo Hung Kam-Bo, Andy On, Raiden Integra


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Once Upon a Time in Shanghai (2014)

Un muncitor se îndreaptă spre Shanghai, în speranța de a deveni bogat. Dar ajunge să-și folosească abilitățile de kung fu pentru a supraviețui.

Într-un moment în care speranțele și visele fiecărui bandit de arte marțiale par să se ridice și să cadă odată cu venirea și plecarea unui film Donnie Yen; pedigree-ul din filmul “O dată la un moment dat în Shanghai” se citește ca o dorință reală. Conducătorul este distribuitorul Wing Chun; coregraful de acțiune Philip Ng; Wushu și Jackie Chan; antrenate de Andy On și; nu în ultimul rând; Sammo Hung; dar poate chiar mai uluitor este că acțiunea nu este regizată de nimeni altul decât Yuen Woo-Ping; care este; fără îndoială; o legendă în sine.

Într-adevăr; scene de luptă nu sunt doar impresionante. Împreună cu Yuen Chung Yan; Yuen Chung Yan; Yuen Woo Ping demonstrează de ce el este marele maestru al artelor marțiale. Fiecare scenă prezintă o fluiditate spontană; o mișcare care duce la alta cu atâta efort și grație; iar rezultatul este balletic și frumos în sine. Cu siguranță; Yuens lucrează cu artiști marțiale în viața reală; în ciuda săptămânilor și chiar (în cazul lui Tony Leung) luni de antrenament; nu este nimic asemănător cu faptul că vedeți adevărați actori albastri instruiți și crescuți în artele marțiale care merg unul pe celălalt și se completează în același timp cu stilurile celuilalt.

PortalulTauTV.com
Once Upon a Time in Shanghai (2014) Online Subtitrat in Romana
Once Upon a Time in Shanghai (2014)
Editor's Rating:
4