Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

On My Block (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Eddie Gonzalez, Jeremy Haft, Lauren Iungerich
Actori: Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

On My Block (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Review On My Block (2018)

O comedie de vîrstă despre patru prieteni strălucitori, plini de stradă, care își navighează drumul prin liceu, în centrul orașului Los Angeles.

În general; mi-a plăcut povestea. Patru adolescenți au fost prieteni de ani de zile și se confruntă acum cu numeroase provocări care vin cu prima iubire și creștere care amenință prietenia lor. Personajele principale sunt toți oamenii de culoare care trăiesc într-un cartier sărac; care este o schimbare drăguță în clasa de mijloc de vârstă mijlocie; de obicei; de vârstă mijlocie. În ultima vreme au avut loc mai multe emisiuni TV Netflix; ceea ce cred că este cu adevărat minunat.

Cu toate acestea; există unele probleme cu acest spectacol (deci ratingul de șapte stele). Actorul este uneori mediocru din On My Block online subtitrat. Mai ales actorul care joacă Cesar (un băiat adolescent care urmează în pașii fratelui său și se alătură bandei locale) nu era convingător pentru mine. El nu a reprezentat prea multe emoții; lucru rău dacă jucați un personaj care are o poveste atât de gravă. Unele scene; mai ales în primele episoade; s-au simțit incomode.

Nu pot să arăt exact de ce a fost asta. Îl învinovățesc în actorie și poate și la munca în cameră. De asemenea; nu m-am gândit la ceva mai mult sau nu îmi plac personajele. Uneori sunt adevărați fraieri și / sau nu se simt ca niște ființe umane realiste și complexe.