On Her Majesty’s Secret Service (1969) Online Subtitrat


Titlu Romania: In Serviciul Secret al Majestatii Sale
Regia: Peter R. Hunt
Actori: Desmond Llewelyn, Diana Rigg, Gabriele Ferzetti, Telly Savalas, Lois Maxwell, George Lazenby
Anul: 1969
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
Durata: 142 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis In Serviciul Secret al Majestatii Sale – On Her Majesty’s Secret Service

Blofeld si-a construit un laborator in Alpi, unde pune la punct ultimele detalii pentru a cucerii lumea. Pretinzand ca vindeca alergii rare, Blofeld atrage de partea lui zece femei frumoase care, fara sa stie, devin colaboratoarele lui. Fiecare dintre cele zece femei se vor intoarce acasa cu un virus ce distrugea orice forma de viata.

James Bond trebuie sa localize laboratorul si sa-l opreasca pe Blofeld, inainte ca acesta sa-si puna in aplicare planul mortal. Pentru a-l opri pe Bond, Blofeld o rapeste pe Tracy, colaboratoarea lui James. Bond trebuie sa-si salveze iubita si sa opreasca planul demential al lui Blofeld.

UN film interesant. Nu m-am plictisit la el . Merita vazut. George Lazenby s-a descurcat cat a putut. Finalul a marcat seria JAMES BOND. NU mi- a placut de Telly Savalas in rolul lui Blofeld. Dar filmul in mare este OK. Este un film ok cu o poveste buna, dar actorului nu i se potriveste rolul de James Bond si nu mi-a placut nici cum a fost interpretat Blofeld. Sfarsitul este mai diferit decat la cele anterioare. Un film ok.