Omul paianjen – Spider-Man (2002) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Romantice
IMDB: 7.3
Regia: Sam Raimi
Actori: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Willem Dafoe


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Omul paianjen – Spider-Man

Rămas orfan de la o vârstă fragedă, Peter Parker locuiește în Queens, New York, împreună cu mătușa May și unchiul Ben. Peter duce viața unui elev normal, lucrând ca fotograf la ziarul școlii. Tânjind după frumoasa lui colegă, Mary Jane Watson. Si distrându-se în timpul liber cu prietenul lui cel mai bun, Harry Osborn.

În timpul unei excursii cu clasa, în cadrul căreia lui Peter și colegilor lui li se face o demonstrație științifică despre păianjeni. Peter este mușcat de un păianjen modificat genetic. Curând după aceea, el descoperă că și-a însușit puterea și agilitatea păianjenului precum. Si un simț foarte dezvoltat specific acestei arahnide.

Peter își folosește la început puterile pentru a face bani, însă, după ce asistă la o tragedie petrecută aproape de casa lui. El jură să-și dedice viața luptei contra criminalității, luând în considerare cuvintele unchiului său. Ben: O dată cu puterea vine și o imensă responsabilitate.

Între timp, omul de afaceri megaloman Norman Osborn (WILLEM DAFOE), tatăl lui Harry, este pe cale de a suferi niște schimbări. O formulă experimentală a scăpat de sub control, sporindu-i inteligența și puterea, luându-i în același timp mințile. El a devenit acum Green Goblin (Goblinul verde), inamicul Omului-Păianjen, care va pune la încercare jurământul lui Peter Parker de a lupta împotriva criminalității și de a-i ajuta pe oamenii nevinovați.


Trailer Omul paianjen – Spider-Man