Omul-Păianjen Întoarcerea acasă – Spider-Man Homecoming (2017) Online Subtitrat


Regia: Jon Watts
Actori: Tom Holland, Robert Downey Jr., Marisa Tomei
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Omul-Păianjen Întoarcerea acasă – Spider-Man Homecoming

Un tânăr Peter Parker/Omul – Păianjen (Tom Holland), care a debutat în Captain America: Civil War, intră în Universul Cinematografic Marvel. Jucând rolul titular din Omul-păianjen: Întoarcerea acasă. Adorat de o lume întreagă, Spider-Man este cel mai popular personaj de benzi desenate din istorie. Si bijuteria coroanei pentru Marvel comics, spun realizatorii. Acum, el revine într-o nouă versiune, proaspătă şi hazlie, produsă de Marvel Studios. Care îl aduce pe Peter Parker pentru prima dată pe ecran alături de eroii Universului Cinematografic Marvel.

Încântat de experienţa sa alături de răzbunători/Avengers, Peter revine acasă in filmul Omul-Păianjen Întoarcerea acasă – Spider-Man Homecoming, unde locuieşte împreună cu mătuşa May (Marisa Tomei), evoluând sub directa supraveghere a noului său mentor, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter încearcă să revină la vechea sa rutină zilnică – atras de gândul de a deveni ceva mai mult decât un simplu vecin cumsecade – dar atunci când apare Vulturul (Michael Keaton), un nou personaj malefic, acesta devine un pericol pentru toate lucrurile importante din viaţa lui Peter. Momentul său a sosit, pentru că el este pus la încercare pentru a deveni eroul care trebuie să devină.

În Omul – păianjen: întoarcerea acasă, Peter Parker încearcă să se alăture Răzbunătorilor. Dar Tom Holland din Omul-Păianjen Întoarcerea acasă – Spider-Man Homecoming, care-l interpretează pe ţesătorul plaselor de păianjen, are o mulţime de obstacole de depăşit până să se alăture eroilor săi favoriţi. „După ce trece prin lupta vieţii sale alături de Răzbunători, în timpul Războiului Civil, se trezeşte că nu mai are nimic de făcut”, explică Holland. „Tony Stark l-a însărcinat să se ocupe de toate problemele cartierului, cum ar fi să dea jos pisicile şi câinii din copaci, să le ajute pe bătrâne să traverseze strada, sau să-i prindă pe hoţii de buzunare – nimic prea periculos.


Review Omul-Păianjen Întoarcerea acasă – Spider-Man Homecoming

Nu am decat cuvinte de lauda pentru acest film Omul-Păianjen Întoarcerea acasă – Spider-Man Homecoming. Foarte reusit acest Spiderman. Spre deosebire de celelalte asta mi-a placut cel mai mult. A avut de toate si a fost facut cu cap asa cum trebuie sa fie facut un film bun. Are un aer proaspat; tineresc. Poantele sunt exact acolo unde trebuie. Actorii se potrivesc de minune si au jucat foarte bine.

Cred ca mai multe companii ar trebui sa urmeze exemplul lui Marvel. Cei mai buni in materie de filme SF pana acum. Nu exagereaza cu nimic si tot ce e pus extra (sau fortati de altii) e pus cu bun gust fara sa deranjeze sau sa insulte…

Pentru cei dezamagiti va exista intotdeauna Fast and furious sau Triplu X unde nu iti trebuie cine stie ce intelect sa realizezi ce se intampla pe acolo ca sa intelegi poantele subtile. Personajul a fost integrat perfect in universul cinematic Marvel si apreciez modul in care de aceasta data au fost evitate toate detaliile pe care cu totii le cunosteam deja (muscatura paianjenului;moartea unchiului Ben;relatia siropoasa de dragoste;etc.) si s-a trecut direct la actiune.

PortalulTauTV.com
Omul-Păianjen Întoarcerea acasă - Spider-Man Homecoming (2017) Online Subtitrat in Romana
Spider-Man Homecoming (2017)
Editor's Rating:
5