Omul Paianjen 3 – Spider-Man 3 (2007) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura
IMDB: 6.2
Regia: Sam Raimi
Actori: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Elizabeth Banks, Topher Grace


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Omul Paianjen 3 – Spider-Man 3

Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea. Pentru a scoate la iveală o dorință de răzbunare pe care Peter se chinuie s-o controleze. Sub influența costumului, Peter devine prea sigur pe el și începe să-și neglijeze apropiații.

Va reuși el să-și învingă propriii demoni ca și pe doi dintre cei mai redutabili villain-i din istoria benzilor desenate? Aceștia sunt Omul de nisip și Venom, dar Sam Raimi, regizorul seriei Spider-Man. A făcut aluzii la un moment dat că s-ar putea să mai existe un personaj negativ, deci trei răi pentru Spider-Man 3.

Supereroul Spider-Man (Omul-Păianjen), devenit un popular salvator al oraşului de crima organizată, se confruntă aici cu evadatul Sandman (Omul Nisipurilor), cu fostul său prieten, Harry Osborn, care încearcă să răzbune moartea tatălui său, și cu un organism extraterestru malefic care-și căuta o gazdă. Proliferarea personajelor și a acțiunilor paralele face ca timpul necesar adaptării acelor personaje cu noul lor statut supranatural să fie foarte scurt, trecerea fiind atât de bruscă încât nu există nicio senzație tipic omenească de nedumerire, teamă sau furie în fața unei modificări fizice atât de profunde.

Filmul este realizat neglijent, cu prea multe fire narative și personaje secundare, încercând să compenseze incoerențele scenaristice printr-o acțiune zgomotoasă și prin efecte vizuale spectaculoase. Rezultatul este doar parțial pentru că producătorii fac de multe ori rabat de la calitate în dauna aspectelor comerciale care să seducă publicul interesat doar de divertisment.


Trailer Omul Paianjen 3 – Spider-Man 3