Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp (2018) Online Subtitrat


Regia: Peyton Reed
Actori: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.7


Se lucreaza la subtitrare!


Review Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp (2018)

În Universul Cinematografic Marvel apare un nou capitol: „Ant-Man and The Wasp”, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora. În intervalul tulbure de după „Captain America: Răzvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se luptă cu consecinţele alegerilor pe care trebuie să le facă atât în rolul lui de super-erou, cât şi în acela de părinte.

Pe măsură ce se străduieşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi responsabilităţile de Ant-Man, el e însărcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) şi de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o nouă misiune urgentă şi periculoasă. Scott trebuie să-şi pună din nou costumul de Om Furnică (Ant-Man) şi să înveţe să lupte alături de Viespe (The Wasp) ca o echipă, pentru a descoperi nişte secrete primejdioase, învăluite în trecut şi uitare.

Ant-Man and the Wasp reușește să ridice moralul dărâmat al fanilor MCU după întâmplările tragice din Infinity War datorită unui Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) cu simțul umorului; care nu se prea ia în serios; cu o echipă de supereroi victorioasă; fără villaini de calibru; din care „Fantoma” (Hannah John-Kamen) e mai mult un (anti)erou tragic și cu coechipieri improbabili (în frunte cu „bufonul” fără voie Luis; al lui Michael Peña); plus forțe de ordine ușor caricaturale. În plus; însăși superputerea acestor personaje duce la multe situații amuzante; mai ales când apar probleme tehnice.

Infinity War ridica ștacheta acțiunii; cu evenimente desfășurate simultan pe mai multe câmpuri de luptă. Ant-Man and the Wasp are; comparativ; mai puțină acțiune (însă unele secvenţe sunt foarte bune); dar ne oferă o „călătorie cuantică”.


Evangeline Lily in Ant-Man

Ant-Man and the Wasp intră din acest sfârşit de săptămână în cinematografe (inclusiv cele de la noi), iar fanii sunt deja curioşi în legătură cu cea de-a treia parte a seriei. Într-un interviu Evangeline Lilly (The Wasp) a ţinut să spună că, aşa cum s-a întâmplat şi cu prima peliculă Ant-Man, totul depinde de succesul la box-office al filmului.

„Din ce am înţeles eu, trebuie să atragem din nou mulţi spectatori în sălile de cinematograf dacă vrem să avem încă un film. Deci de asta depinde şi, dacă mergeţi să îl vedeţi în număr cât mai mare, lucrul acesta se va întâmpla. Iar eu sper să fie aşa, pentru că îmi doresc să revin la partitura mea”, a explicat actriţa.

Filmul a fost lăudat de critică pentru umor şi povestea accesibilă – fără tonul dramatic pronunțat al ultimului film Marvel; Infinity War. Deşi există şi recenzii ce susţin că nu se ridică la nivelul producţiei anterioare din serie; publicul şi critici au lăudat studioul Marvel; pentru încă un film bine făcut.

Se estimează că Ant-Man and the Wasp va obţine în jur de 70-80 milioane de dolari la debutul său în box-office-ul nord-american.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Ant-Man and the Wasp (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star