Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp (2018) Film Online Subtitrat in Romana


In Universul Cinematografic Marvel apare un nou capitol: Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp online subtitrat, care ii are in rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibila de a se micsora. In intervalul tulbure de dupa „Captain America: Razvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se lupta cu consecintele alegerilor pe care trebuie sa le faca atat in rolul lui de super-erou, cat si in acela de parinte.

Pe masura ce se straduieste sa gaseasca un echilibru intre viata personala si responsabilitatile de Ant-Man; el e insarcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) si de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o noua misiune urgenta si periculoasa. Scott din filmul Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp online subtitrat, trebuie sa-si puna din nou costumul de Om Furnica (Ant-Man); si sa invete sa lupte alaturi de Viespe (The Wasp) ca o echipa, pentru a descoperi niste secrete primejdioase, invaluite in trecut si uitare.

Filmul Omul Furnică şi Viespea – Ant-Man and the Wasp online subtitrat a fost laudat de critica pentru umor si povestea accesibila. Fara tonul dramatic pronuntat al ultimului film Marvel, Infinity War. Desi exista si recenzii ce sustin ca nu se ridica la nivelul productiei anterioare din serie; publicul si critici au laudat studioul Marvel, pentru inca un film bine facut. Se estimeaza ca Ant-Man and the Wasp va obtine in jur de 70-80 milioane de dolari la debutul sau in box-office-ul nord-american.


Regia: Peyton Reed
Actori: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare