Omul de oţel 2 – Iron Man 2 (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Favreau
Actori: Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow
Anul: 2010
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 124 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Omul de oţel 2 – Iron Man 2

Paramount Pictures și Marvel Entertainment prezintă mult așteptata continuare a filmului „Iron Man”, blockbusterul care descrie aventurile eroului de legendă lansat de Marvel, și care îi reunește pe regizorul Jon Favreau și actorul nominalizat la Oscar Robert Downey Jr.

Este un fapt binecunoscut de toată lumea acum că industriașul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man, iar Tony încearcă să minimalizeze beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziție a inovațiilor în scop umanitar inspirate de tehnologia sa. Dar, guvernul Statelor Unite insistă să fie predată armatei costumul -armă revoluționară și în plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark.

Copleșit din toate părțile; în timp ce se confruntă și cu demonii proprii; Tony trebuie să-și cheme aliații – cei vechi și cei noi – pentru a se lupta cu dușmanii ce vor să-l distrugă pe el și întreaga omenire.

În „Iron Man 2” Downey este „acompaniat” de o distribuție de eroi și răufăcători; din care fac parte Gwyneth Paltrow; Don Cheadle; Scarlett Johansson; Sam Rockwell; Mickey Rourke și Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.