Omen 4 The Awakening (1991) Film Online Subtitrat


Regia: Jorge Montesi, Dominique Othenin-Girard
Actori: Faye Grant, Michael Woods, Michael Lerner
An: 1991
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 3.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Omen 4 The Awakening

Damien Thorn este mort, dar profetia sa renaste intr-o fetita misterioasa, Delia, copilul adoptat de un cuplu de avocati, Gene si Karen York. In momentul in care Karen realizeaza faptul ca fiica sa s-a nascut in circumstante ciudate, angajeaza un detectiv particular pentru a-i gasi pe parintii naturali ai acesteia. O serie de accidente bizare au loc, iar Karen incepe sa creada ca cei din jurul sau. Sunt complici la o conspiratie impotriva sa, pe masura ce adevarul despre copil incepe sa iasa la iveala.

Numai Antihristul ar fi fost în spatele un astfel de dezastru. Una spera doar că această ironie era forța motivațională din spatele “filmului”! Acest film Omen 4 The Awakening online subtitrat a fost atât de rău, ma forțat să se înregistreze IMDb, în ​​cele din urmă, pur și simplu, așa că am putea gunoi. Ceea ce face ca acest film cu atât mai tragic este că a avut un asemenea material sursa MARE! Nu am văzut niciodată un film în cazul în care toate elementele au fost atât de grotesc mediocră încât să facă rezultat mai mică decât suma părților sale.

Aceasta poate părea nesemnificativă, dar aș vrea să încep cu scorul. Așa cum mândrul proprietar al unui grad de muzică, trebuie să se înregistreze indignarea mea! Am fost sfâșiat între râs și heaves uscat după cum am ascultat ceea ce a făcut John Scheffer, la scorul genial Goldsmith. Era mult mai inspaimantatoare decat oricare dintre scenele morții burlești, și aproape la fel de neatenție comică. Acesta a fost, de departe, scorul cel mai nepotrivit am auzit de când, ei bine. Eu chiar nu se poate gândi la o mai rea.