Omen 3 The Final Conflict (1981) Film Online Subtitrat


Regia: Graham Baker
Actori: Sam Neill, Rossano Brazzi, Don Gordon
An: 1981
Gen: Groaza
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Omen 3 The Final Conflict

Acum adult si mai influent ca niciodata, Anticristul din corpul lui Damien Thorn este pe cale sa dea ultima lovitura. Planul este simplu, sa gaseasca corpul in care se va reincarna Cristos si sa il ucida. Sapte preoti gasesc pumnalele descoperite de arheologul Carl Bugenhagen in strafundurile unui oras sacru si isi dau seama ca misiunea lor este aceea de a proteja copilul sfant. Lupta dintre bine si rau incepe…cine va castiga?

Dupa succesul primelor doua filme Omen 3 The Final Conflict online subtitrat, era inevitabil ca ar fi mai mult. În conformitate cu documentarul Omen 3 The Final Conflict online subtitrat planul original a fost de 7 filme totale, dar producator Harvey Bernard si Twentieth Century Fox a stabilit pe 3. Acum, acest lucru a fost, probabil, un lucru inteligent de a face, pentru că ai putea lua numai această poveste până în prezent, până oamenii s-ar fi obosit de ea. “Conflictul final” ar fi mult așteptată finalul seriei și a fost mult anticipat.

Spre disperarea multora care a văzut-o, nu a fost marele final ar fi fost. Este un fel de încrucișare între primele două filme. Pe de o parte are mai poveste și mai puțin sânge și gore, dar pe de altă parte, se pare un pic mai preocupat de spectacol decât a spune o poveste bună și se termină seria într-un mod satisfăcător. Asta nu înseamnă că acest film nu este nici bun, dar dacă vă place primele două, atunci va fi probabil de rezultatul.