Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

OK Kanmani (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Mani Ratnam
Actori: Dulquer Salmaan, Nithya Menon, Prakash Raj
An: 2015
Gen: Indiene, Romantice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis OK Kanmani

OK Kanmani online subtitrat (de asemenea, cunoscut sub numele de O Kadhal Kanmani ) este un film indian 2015 romantic online subtitrat in romana; regizat de Mani Betty şi produs de propriul sau Studio cunoscut ca Madras talkie. Filmul este centrat pe cei doi actori Dulquer Salmaan; şi Nithya Menon şi spune povestea unui cuplu de tineri care locuiesc în India orasul Mumbai de astăzi. În plus, este despre tinerii de azi şi relaţiile umane; prin călătoria care a schimbat viaţa de cuplu a celor doi îndrăgostiți.

Mai intai am intrat in acest show cautand ceva care este cel putin rafinat ca Alaypayuthey sau Monua Ragam sau Minnale, dar a parasit dezamagirea.

Întregul filme indiene online OK Kanmani seamănă cu o remixare inferioară a lui Alaypayuthey; care trage doar fără prea multă poveste și, evident, nu înțeleg ce este mesajul filmului. Suna din anii 1980 pentru a face un film bazat pe o tema care se simte in afara locului in vremurile curente. În primul rând, problemele legate de tema povestirii sunt evidente – nu rezonează cu cineva acolo; la fel ca oricare dintre filmele lui Mani din trecut. Făcând ceva din convențiile din anul 2000; o perioadă de timp diferită și o altă generație nu poate lucrați acum.

Singurul har salvator este muzica lui AR Rahman, care sună oarecum datată ca și cum ar fi făcut cântecele la începutul anilor 2000; și tocmai a uitat de ele până când cineva le-a cerut. Dar, fiind maestrul, el este ceva de la comandant, chiar dacă este depășit, va fi mult mai bine decât alți muzicieni.