Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Oh Lucy (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Atsuko Hirayanagi
Actori: Shinobu Terajima, Josh Hartnett, Kaho Minami
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Oh Lucy

Setsuko pare să fie blocată în viața ei simplă din Tokyo până când este convinsă de nepoata ei, Mika, să se înscrie la un curs de engleză unde i se cere să poarte o perucă blondă și să-și asume o personalitate americană și numele Lucy.

Noua ei identitate trezește ceva în Setsuko și, în scurt timp, ea se îndrăgostește de profesorul ei american, John. Când acesta dispare brusc și Setsuko află că el și Mika erau de fapt iubiți, ea îi cere ajutorul lui Ayako, sora ei, și pleacă în cealaltă parte a lumii, spre suburbiile din California de Sud în căutarea cuplului fugar.

Într-o lume nouă a saloanelor de tatuaj și a hotelurilor dubioase; legăturile de familie și viețile din trecut sunt supuse unor teste pe măsură ce Setsuko încearcă din greu să mențină visul și promisiunea lui “Lucy”.

Nu mă așteptam la cine știe ce; astfel că a spune că filmul s-a situat peste așteptări ar fi prea puțin. Atsuko Hirayanagi se dovedește o regizoare talentată; care nu doar că îndrăznește să fie diferită (ce-o mai fi însemnînd și asta azi?); dar nu se teme nici de lucrul cu șabloanele; animate în “Oh Lucy!” de un umor nu tocmai comod. Deși scenariul șchioapătă pe alocuri (n-ar fi stricat ca filmul să dureze mai mult cu vreo 10 minute); metafora centrală este bine și atent construită.