Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Oglinda neagra – Black Mirror (2011) Serial Online Subtitrat


Regia: Charlie Brooker
Actori: Rory Kinnear, Toby Kebbell, Daniel Kaluuya, Bryony Neylan-Francis, Shawn Aldin-Burnett
An: 2011
Gen: Seriale Online, Drama, SF, Thriller
IMDB: 8.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Oglinda neagra – Black Mirror SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07


Sinopsis Oglinda neagra – Black Mirror

Serialul britanic a fost lansat în 2011, dar, spre rușinea mea, mi-a aterizat în biblioteca Netflix abia la începutul acestui an. Până în momentul respectiv, fuseseră lansate doar primele două sezoane, care însumau șapte episoade. Așa cum era de așteptat, le-am dat gata într-o zi, apoi nu am mai știut ce să fac cu viața mea. Asta până când am aflat că va fi lansat sezonul trei, care va avea șase episoade în loc de trei-patru, precum primele două.

Înainte să vorbesc despre sezonul trei și despre trauma emoțională pe care a lăsat-o în urmă; să mai clarificăm un aspect. Dacă ai cea mai mică scânteie de pasiune pentru tehnologie și pentru creațiile distopice. Trebuie să te uiți la Black Mirror online subtitrat.

În primul rând in Oglinda neagra online subtitrat; ar fi faptul că mi se pare un angajament prea mare să mă apuc de un serial care are deja 10 sezoane și 200 de episoade. Apoi ar fi faptul că e destul de greu să îmi fie menținut interesul față o acțiune care se prelungește; adesea; inutil.