Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

October (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Shoojit Sircar
Actori: Varun Dhawan, Banita Sandhu, Gitanjali Rao
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 7.9


Se lucreaza la subtitrare!


Review October (2018)

Dan (Varun Dhawan) traieste viata oricarui copil fara griji de 21 de ani, care se invarte in jurul unui grup de prieteni si stagiari de hotel, care isi hranesc momentele de zi cu zi, coborasurile si coborasurile. Shiuli (Banita Sandhu) este un astfel de intern în același hotel, care uneori se află la capătul îndrăzneții lui Dan.

Viața continuă până când o întoarcere bruscă a evenimentelor împușcă impreună Dan și Shiuli, într-o legătură care nu seamănă cu nici un copil de 21 de ani. Legătura emoțională dintre ele trece printr-o metamorfoză care aduce o formă de iubire care nu este asemănătoare cu cea a altora care duce în cele din urmă la o trezire interioară. Octombrie nu este o poveste de dragoste, ci mai degrabă o poveste despre dragoste.

Acest filme indiene online este atat de pur; atat de magic incat atinge inima si sufletul in totalitate; am vazut astfel de filme in Hollywood care defineste dragostea adevarata si intotdeauna sa intrebat cand Bollywood va face astfel de filme ca bollywood este inca ocupat in a face tamasha fel de filme in numele romantism și lucru trist este că audiența indiană se bucură de un astfel de film; dar în cele din urmă sunt fericit că cineva a făcut un film care este dragoste pură și dragoste pură;

Dacă vrei să știi ce înseamnă dragoste ce înseamnă îngrijirea altora înseamnă să vezi octombrie; suflet in rolul unui film pe care il vom aminti pentru totdeauna un clasic; va rog fiecare regizor al lui Bollywood sa faca din octombrie fel de filme romantice nu ne da filme ca tamasha; ae dil hai mushkil etc gen de craps in numele romantismului.