Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna si Helena Bonham Carter fac echipa din 22 iunie pe marile ecrane, in mult asteptata productie a verii de la Warner Bros. Pictures – Ocean’s 8 Jaf cu clasă – Ocean’s Eight online subtitrat. Cinci ani, opt luni, 12 zile… si timpul trece in continuare. Atat de mult a trecut de cand Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiecteaza cel mai mare jaf din viata ei.

Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste in domeniu, incepand cu partenera ei de incredere Lou Miller (Cate Blanchett). Impreuna recruteaza specialistele: bijutierul Amita, hoata de buzunare Constance, experta in garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball si designerul vestimentar Rose din filmul Ocean’s 8 Jaf cu clasă – Ocean’s Eight online subtitrat. Tinta este un superb colier din diamante in valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrita Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect in filmul Ocean’s 8 Jaf cu clasă – Ocean’s Eight online subtitrat, insa totul trebuie sa decurga fara nicio abatere daca echipa vrea sa puna mana pe diamante. Totul se face la vedere. 


Regia: Gary Ross
Actori: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.2


Ocean’s Eight (2018) Online Subtitrat


Trailer Ocean’s Eight (2018)