Ocean’s 8 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Gary Ross
Actori: Cate Blanchett, Olivia Munn, Matt Damon, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Richard Armitage, Anne Hathaway
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: n/a


Premiera in Romania 22.06.2018! Trailer!


Review Ocean’s 8 (2018)

Debbie din filme online 2018 Ocean’s 8 online subtitrat, sora de mult înstrăinată a lui Danny Ocean, este absolut genială în planificarea minuțioasă a celor mai controversate infracțiuni. Însă pentru a-și etala adevărata măiestrie și calitățile excepționale. Debbie plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei anuale Met din New York.

Numai că pentru a reuși să dea marea lovitură are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe. Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita și Constance. Deși extrem de versate și abile. Fetele vor trebui să devină cât se poate de ingenioase pentru a ridica cât mai puține suspiciuni. Si a trece neobservate printre vedetele venite să participe la marele eveniment.

Marele ecran va fi din nou luat cu asalt de un grup feminin pus pe fapte mari. Asemenea lui Ghostbusters. Ocean’s Eight este un reboot în care au fost distribuite actriţe celebre şi mai puţin cunoscute. Intr-o misiune din care nu lipsesc suspansul şi acţiunea. Şi cum lucrurile nu ar fi la fel de atractive fără o prezenţă masculină remarcabilă. Filmul l-a primit în distribuţie pe starul lui Homeland şi Billions, actorul Damian Lewis.

El va fi ţinta echipei de „specialiste în spargeri” compuse din Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Awkwafina şi vedeta lui American Horror Story, Sarah Paulson. Liderul găştii este Sandra Bullock, fostă parteneră a personajului ce va fi interpretat de Lewis şi cea care pune la cale jaful de proporţii ce îl are în centru.

Filmările la Ocean’s Eight – cu regizorul lui The Hunger Games la cârmă, Gary Ross – au început luna trecută în New York.