Oasis (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Kevin Macdonald
Actori: Richard Madden, Flora Spencer-Longhurst, Moshidi Motshegwa, Aislín McGuckin
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, SF
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Oasis SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:


Sinopsis Oasis

Acţiunea are loc în 2032, când resursele pământului sunt aproape epuizate. Vedem o Londră inundată de un soare necruţător, cu Tamisa complet secată. Foametea şi bolile fac religia şi mesajele Bibliei tot mai populare, în timp ce guvernele şi corporaţiile fac încercări disperate de a găsi un nou cămin pentru specia umană. Acesta ar putea fi Oasis, o planetă despre care ştim doar că este foarte îndepărtată.

Într-o perioadă când numărul producătorilor de seriale a crescut vertiginos, iar producţiile luptă din răsputeri pentru a atrage atenţia publicului, strategia Amazon este mai mult decât inspirată: realizarea unui episod pilot şi, dacă publicul reacţionează pozitiv, producerea următoarelor episoade. Oasis, un serial SF britanic despre o colonie umană de pe o planetă îndepărtată, pare să fie pe calea cea bună. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la povestea inspirată de romanul “The Book on Strange New Things” scris de Michel Faber.

Ce trebuie să spunem din primul moment despre Oasis este că proiectul beneficiază de un impresionant pedigree. Episodul pilot este scris de Matt Charman, scenaristul nominalizat la Oscar pentru excelentul Bridge of Spies al lui Steven Spielberg, şi regizat de Kevin Macdonald, cunoscut pentru The Last King of Scotland şi serialul 11.22.63, adaptat după Stephen King. Mai pune pe afiş o faţă cunoscută precum cea a lui Richard Madden şi publicul nu ar avea de ce să fie nemulţumit, mai ales dacă iei în considerare şi subiectul: aventura unui preot care descoperă, pe o planetă îndepărtată, extratereştri de convertit la creştinism.


Trailer Oasis