Oameni mari şi fără minte 2 – Grown Ups 2 (2013) Online Subtitrat


Gen: Comedie
Producator(i): Tim Herlihy, Adam Sandler, Fred Wolf
IMDB: 5.4
Regia: Dennis Dugan
Actori: Adam Sandler, Taylor Lautner, Kevin James, Steve Buscemi, Salma Hayek


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Oameni mari şi fără minte 2 – Grown Ups 2

După ce și-a mutat familia în orașul natal, ca să fie împreună cu prietenii lui și copiii acestora, Lenny (Adam Sandler), descoperă că nu e mare diferență între foștii și actualii bădărani, între șoferii schizoizi de autobuz și polițiștii beți pe schiuri, sau cei 400 de petrecăreți mascați – peste tot e aceeași nebunie!

Un nou morman de rahat ambalat şi livrat pe post de comedie de către Adam Sandler şi colaboratorii obişnuiţi ai companiei Happy Madison Productions, sub “bagheta” regizorului de familie Dennis Dugan. Succesul la public al primei părţi – care prezenta o vacanţă petrecută în mijlocul naturii de un grup de cinci adulţi, foşti colegi de şcoală – a determinat realizarea unei continuări în care grupul de idioţi (mai puţin personajul interpretat de Rob Schneider) o pune de-o petrecere în stilul anilor ’80, oferind publicului un nou recital de vulgarităţi şi de prost gust.

După ce filmul începe cu o secvenţă în care un cerb urinează pe faţa lui Adam Sandler şi apoi pe cea a Salmei Hayek; actorii delectează publicul cu momente pretins comice în care se strâmbă; râgâie; borăsc; se pârţâie şi îşi fac nevoile pe unde apucă. “Grown Ups 2” este un film plăcut numai de spectatorii cu gusturi primitive şi grobiene şi cu un intelect infantil; care oricum nu înţeleg nimic din desfăşurarea acţiunii.