O zi în pantofii altcuiva – The Cobbler (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Fantezie
Producator(i): Thomas McCarthy, Paul Sado
IMDB: 5.8
Regia: Thomas McCarthy
Actori: Dan Stevens, Adam Sandler, Steve Buscemi


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O zi în pantofii altcuiva – The Cobbler

Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York aflat la a patra generație în meșteșugul său. Un om între două vârste care locuiește cu mama lui (Lynn Cohen), Max din O zi în pantofii altcuiva film online subtitrat nu are o viață prea interesantă. Singura lui preocupare fiind să aibă grijă de atelierul pe care i l-a lăsat tatăl său (Dustin Hoffman) înainte de a dispărea, cu mulți ani în urmă. Își petrece zilele reparând încălțămintea vecinilor săi de cartier. Fiind martor tăcut la felul în care aceștia trăiesc, de multe ori dorindu-și să fie în locul lor. Singurul său prieten este Jimmy bărbierul (Steve Buscemi).

Într-o zi; mașina lui de cusut tălpi se strică tocmai când avea de terminat o comandă importantă pentru un gangster local (Cliff ‘Method Man’ Smith). Si se vede forțat să apeleze la o mașină antică; moștenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi că aceasta nu e o mașinărie oarecare; și că nici el nu e un cizmar obișnuit.

Pe măsură ce viața lui Max din The Cobbler film online subtitrat începe să se transforme; o tragedie personală îl dizlocă din realitatea lui. Iar viața îi scapă complet de sub control. Doar prietenia cu activista Carmen (Melonie Diaz) îl ajută să-și recapete viața. Si să și-o trăiască la potențialul său adevărat. Asumându-și rolul de erou local. Max îndrăznește s-o înfrunte pe afacerista imobiliară Elaine Greenwalt (Ellen Barkin). Si încearcă să îndrepte relele pe care aceasta vrea să le facă întregii comunități.

PortalulTauTV.com
O zi în pantofii altcuiva - The Cobbler (2014) Online Subtitrat in Romana
The Cobbler (2014)
Editor's Rating:
4