Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


O zi în pantofii altcuiva – The Cobbler (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Fantezie
Producator(i): Thomas McCarthy, Paul Sado
IMDB: 5.8
Regia: Thomas McCarthy
Actori: Dan Stevens, Adam Sandler, Steve Buscemi


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O zi în pantofii altcuiva – The Cobbler

Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York aflat la a patra generație în meșteșugul său. Un om între două vârste care locuiește cu mama lui (Lynn Cohen), Max din O zi în pantofii altcuiva film online subtitrat nu are o viață prea interesantă. Singura lui preocupare fiind să aibă grijă de atelierul pe care i l-a lăsat tatăl său (Dustin Hoffman) înainte de a dispărea, cu mulți ani în urmă. Își petrece zilele reparând încălțămintea vecinilor săi de cartier. Fiind martor tăcut la felul în care aceștia trăiesc, de multe ori dorindu-și să fie în locul lor. Singurul său prieten este Jimmy bărbierul (Steve Buscemi).

Într-o zi; mașina lui de cusut tălpi se strică tocmai când avea de terminat o comandă importantă pentru un gangster local (Cliff ‘Method Man’ Smith). Si se vede forțat să apeleze la o mașină antică; moștenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi că aceasta nu e o mașinărie oarecare; și că nici el nu e un cizmar obișnuit.

Pe măsură ce viața lui Max din The Cobbler film online subtitrat începe să se transforme; o tragedie personală îl dizlocă din realitatea lui. Iar viața îi scapă complet de sub control. Doar prietenia cu activista Carmen (Melonie Diaz) îl ajută să-și recapete viața. Si să și-o trăiască la potențialul său adevărat. Asumându-și rolul de erou local. Max îndrăznește s-o înfrunte pe afacerista imobiliară Elaine Greenwalt (Ellen Barkin). Si încearcă să îndrepte relele pe care aceasta vrea să le facă întregii comunități.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Cobbler (2014)
Nota film
41star1star1star1stargray