Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

O simpla favoare – A Simple Favor (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, O simpla favoare – A Simple Favor online subtitrat urmareste povestea lui Stephanie. O vloggerita care incearca sa descopere adevarul din spatele disparitiei bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mama si vloggerita, este cea mai buna prietena cu fermecatoarea Emily Nelson: o casnica care are o preferinta aparte pentru costume personalizate si martini. Intr-o zi, Emily o roaga pe Stephanie sa-i ia fiul de la scoala, insa aceasta dispare in mod misterios. Iar dupa zile de cautari, este gasita in cele din urma moarta.

Incercand sa dezlege misterul mortii ei, Stephanie incepe sa sape mai adanc in secretele lui Emily, ajungand sa se intrebe cat de bine o cunostea pe cea mai buna prietena a ei. In cautarea adevarului i se alatura Sean, sotul lui Emily, alaturi de care traverseaza o poveste plina de tradari si rasturnari de situtie. O simpla favoare – A Simple Favor online subtitrat este un thriller plin de rataciri si tradari, secrete si revelatii, dragoste si loialitate, crima si razbunare.


Regia: Paul Feig
Actori: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Blake Lively femeia fatala si in acest film

In siajul recentelor Gone Girl si The Girl on the Train, filmul A Simple Favor, cu premiera pe marile noastre ecrane vineri, 14 septembrie, reia tema stergerii spoielii de frumusete a unei suburbii pentru a descoperi secrete intunecate. Ofertantul subiect a atras, de altfel, si in trecut regizori, de la Alfred Hitchcock la David Lynch si Gus Van Sant.

Alternand inspirat dezvaluirile socante, intorsaturile de situatie si umorul, A Simple Favor nu va fi totusi satisfacator pentru iubitorii genului mistery, prin stangacia cu care e tratata intriga politista. Aspectele neverosimile si erorile de logica de la nivelul instrumentarii cazului deranjeaza. Filmul reuseste, insa, ceva – sa nu fie previzibil. Ia complet prin surprindere spectatorul cu intorsatura de situatie din final.

A Simple Favor incepe ca un buddy film, in care personajele jucate de Blake Lively si Anna Kendrick, opuse din toate punctele de vedere, ajung sa devina legate, dupa care filmul continua cu decese suspecte, descoperirea unui trecut secret si paranoia.