O Serie de Evenimente Nefericite – A Series of Unfortunate Events (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Mark Palansky, Barry Sonnenfeld
Actori: Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hynes, Catherine O’Hara
An: 201
Gen: Seriale Online, Aventura, Drama, Familie
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

A Series of Unfortunate Events SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10


Sinopsis O Serie de Evenimente Nefericite – A Series of Unfortunate Events

Știu că 10 stele pur și simplu sună ciudat că nu am văzut întregul spectacol încă acest lucru să poarte cu mine. Show-ul a simțit un pic ciudat la start, dar direcția este poruncitor așa cum este dovedit de piesa de deschidere si o distributie frumos mai ales Contele Olaf și tinerii-Lings. Povestea nu pare a fi “din lume”, deoarece este o adaptare a cartii pentru copii. Ea are nuanțe de nevinovăție, nebunie și într-un sens, un dram de frumusete, chiar dacă pare la început să fie previzibil.

Dacă te uiți la filmul din 2004 are un rating de 6.4. În cazul în care spectacolul a fost ales de către un alt producător ar fi fost cu siguranță un știft. S-ar fi centrat show peste tot în jurul lui Olaf într-un mod negativ; iar copiii s-ar fi fost transformat într-depresive; sniveling fruitcakes fără viață; care s-ar petrece zile obtinerea bătut; oprimat; torturat. În cazul în care a avut loc publicul ar avea literar să “uite departe”; Patrick Warburton ca a avertizat Snicket Lemony.

Dar; în mod surprinzător că nu sa sfârșit așa deloc. În ciuda materialului sursă; mai degrabă trist O serie de evenimente nefericite este plin de viață; vibratia; spirit liber și creativitate; care curge în fiecare aspect al acestui spectacol. În mintea mea că fapt puțin merită un rating de 10 si un Glob de Aur pentru cea mai buna regie.