O nunta – Noces (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Stephan Streker
Actori: Lina El Arabi, Sébastien Houbani, Babak Karimi
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review O nunta – Noces (2016)

Zahira, în vârstă de 18 ani, este aproape de familia ei până când părinții ei o cer să urmeze tradiția pakistaneză pentru a-și alege soțul. Rupt între obiceiurile familiale și stilul său de viață occidental, tânăra femeie se întoarce să-i ajute pe fratele ei și pe Amir confident.

În primul rând, acest film are toate aparițiile unei povesti tradiționale de poveste, începând cu previzibil începând cu o mulțime de lacrimi, prin discuții grele și amenințând să fugă de acasă, obținând permisiunea de a se căsători în cele din urmă cu un băiat local, deși în mod neașteptat, trăind fericit vreodată după aceea. Din fericire, cu siguranță acest lucru nu este ceea ce intenționează acest film să arate. Câteva schimbări neprevăzute de evenimente fac această poveste foarte diferită și ține atenția pe tot parcursul.

Vedem Zahira sfâșiată între familia ei și mediul ei european. Dilemele ei sunt arătate perfect și; de asemenea; înclinația ei de a merge împreună cu părinții ei până la un anumit punct. Dar încă nu este suficient în ceea ce privește părinții ei.

O altă linie de complot vine de la sora lui Zahira; care a respectat tradițiile antice; și spune în repetate rânduri că este foarte fericită de asta. Sursa citată: “Bineînțeles; acest lucru este nedrept; dar sunt bărbați și suntem femei”. O a doua linie; chiar mai importantă; vine de la fratele ei; care o sprijină în multe feluri și deseori acționează ca intermediar sau consilier; dar încă mai insistă să urmeze în cele din urmă dorințele părintelui.