Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

O minte sclipitoare – X+Y (2014) film online subtitrat

Regia: Morgan Matthews
Actori: Asa Butterfield, Rafe Spall, Sally Hawkins
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.5

Este o lecție pe care scriitorul-regizor stele Ryan Piers Williams (Dry Land) nu a reușit să țină seama de funcția lui al doilea de studentie, care a primit in premiera mondiala aici, la Festivalul de Film Tribeca. Ilustrând viața patru interconectate New York-ezi se lupta cu probleme de carieră și relația, începe cu un cuplu de mult timp sex rău, și de rupere în sus devine doar mai deprimant de acolo in O minte sclipitoare.

Personajele centrale sunt Mark (Williams), scenaristul sus încă în căutarea pentru pauza mare; prietena lui, Silvia (America de Ferrera, soțul viața reală regizorului), care trimite-l bobinare cu mărturisirea ei că ea culcat cu un co-lucrător (comună); Jake (Jon Paul Phillips), un frumos model de bi-sexual, DJ, artist si fotograf Polaroid care îngroapă durerea pe o pauză-up cu o prietena mult timp prin implicarea in sexul ocazional; in O minte sclipitoare; și Jen (Melonie Diaz), a cărui dragoste de viață ghinion include un Internet recent cârlig-up, cu un om care sa dovedit a fi căsătorit și care ar fi putut-o infectat cu herpes.

După fiecare dintre aceste cifre în încercarea de a găsi fericirea nefericit, de multe ori prin întâlniri sexuale ieftine – suruburi Silvia ei co-lucrător în băi restaurant în timpul orelor de prânz; Jake, care are un obicei de pictură în nud, seduce Mark, etc. – filmul O minte sclipitoare adoptă un ton necruțător trist cu fotografii interminabile ale actorilor cauta mizerabil și în mod constant de verificare telefoanele mobile pentru mesajele text, toate la acompaniamentul Will Bates “(a căderii banda pe sabia voastră)-bocet ca partitură muzicală.

Deși menit clar să fie simpatic în dorința lor zadarnic pentru conexiune emotionala, personajele ursuz – titlul se referă la scăderea lor între Generația X și Generatia Y – provin în principal peste ca disfuncțională și auto-absorbit, cu actorii care lucrează din greu, nu a face le de la distanță simpatic. Excepția este Dree Hemingway, în liniște în mișcare ca o femeie dulce, tanara care mobilizează până curajul de a cere John la o cafea doar pentru a găsi că este indisponibil emotional.