O mie de cuvinte – A Thousand Words (2012) Online Subtitrat


Regia: Brian Robbins
Actori: Eddie Murphy, Cliff Curtis, Kerry Washington
An: 2012
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review O mie de cuvinte – A Thousand Words (2012)

Un tânăr află cu stupoare că mai are de rostit doar 1000 de cuvinte înainte de a muri. După aflarea adevărului privind un contract cu un guru spiritual, agentul literar Jack McCall găsește un copac Bodhi pe proprietatea sa. Acest aspect conține o lecție valoroasă privind consecințele fiecarui cuvânt spus…

Credeam ca va fi un film superficial la inceput (ca: ”Jack and Jill”) dar de la jumatatea filmului chiar se imbunatateste iar spre final filmul chiar se schimba radical si devine serios (ba chiar devine un film bun si placut de vizionat cu de toate, putin lacrimogen, sfarsit bun, si cu o morala buna).

Merita vazut dupa parerea mea (mai ales daca faceti abstractie de prima jumatate de ora), pt ca finalul chiar ”face toti banii” si chiar iti imprima o dorinta (daca nu ai deja) sa ai propria ta familie (sau daca esti copil sau adolescent iti imprima o nerabdare sa cresti mai repede si sa iti intemeiezi propria ta familie), ca sa inchei, filmul merita vazut pt final care devine inteligent si chiar educativ (mi-e cel putin mi-a placut, deci il recomand).