O iubire fără sfârșit – What Dreams May Come (1998) Online Subtitrat


Regia: Vincent Ward
Actori: Robin Williams, Cuba Gooding Jr., Annabella Sciorra
An: 1998
Gen: Drama, Fantezie, Romantice
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review O iubire fără sfârșit – What Dreams May Come (1998)

În 1998 ROBIN WILLIAMS ne-a dus într-un loc unde nu am mai fost pîna acum. Pregateste-te sa intri pe cel mai frumos si magic taram la care visezi. WHAT DREAMS MAY COME este o puternica poveste de dragoste derulata pe tarîmuri de basm cum nu ati mai vazut niciodata.

Cînd Chris Nielsen (ROBIN WILLIAMS) moare într-un accident, el este condus de catre Albert (CUBA GOODING JR.) prin Summerland o tara de vis plãsmuitã de imaginatia lui. Aceasta este povestea de dragoste care tine pentru totdeauna, nu doar cît o viata de om, desfasurata într-un cadru feeric, în regia lui VINCENT WARD dupa scenariul lui RON BASS. Chris trece prin rai si prin iad pentru a-si regasi sotia, pe Annie. WHAT DREAMS MAY COME este dovada puterii pe care o pot da dragostea si curajul si a miracolelor pe care le putem înfaptui cînd nu ne dam batuti.

De obicei la film mergi sa te distrezi; sa uiti de treburile cotidiene; de tine in general. Sa fii purtat pe aripile fanteziei si de ce nu a aventurii; dar; caci exista un dar; exista (cam putine din pacate) si filme care in momentul in care se aprinde lumina in sala iti pare rau ca te-ai trezit din visare. Filmul de fata este un astfel de film. Este un omagiu adus dragostei si mortii; ambele fiind eterne. In acest film dragostea invinge moartea.

Si unde? Pe taramul ei. Exista in film acea nuanta de poezie in care totul pare atat de etern si nemuritor incat te nauceste aproape ca pierzi sirul existentei de invivid. Totul este superb in “What Dreams May Come” de la interpretare pana la decoruri; imagine; muzica si regie. Stilul compozitorului Michael Kamen nu-l recunosti fata de celelalte coloane sonore semnate de el.